26.8.2013

Sokerilakossa.com

As if...

Tänään oli vuosittainen hammaslääkäripäivä. Lääkärillä ei ollut mitään valittamista mutta jokin sisäinen kiltin tytön syndrooma sai vielä lähtiessä mut sanomaan ääneen sen minkä tiedän ettei tule varmasti toteutumaan. Että olen luvannut itselleni lopettaa sokerin syömisen joksikin aikaa... Why?
No koska olen luvannut, se oli hyvä sanoa ääneen jollekin toiselle. Jollekin jota tapaa vain kerran vuodessa.

Lähtiessäni Töölönkadulta päätin suunnata Anton & Antoniin ja jokin ihme sai mut kiertämään 'ei niin suorinta reittiä' Apollonkadun kautta Museokadulle. Se jokin ihme osoittautui Petris Chocolate Roomiksi. Tutka toimii sokerilakossakin, tai varsinkin silloin. Tuntui keitaalta aavikolla. Ihana paikka Töölön sydämessä. Fiskarsissa olen joskus maistellut Petrin suklaaherkkuja, mutta tieto tämän keitaan olemassaolosta tuli ihan puskista. Ja sitten niillä oli vielä lakritsiviikko.



Mukaan tarttui muutama lakritsicupcake ja lakritsimacaronien lisäksi muutama muukin macaron. Kun menee pieleen niin menee sitten huolella. There's always tomorrow. Onneksi miehen sisko on kyläilemässä ettei ihan yksin 'joudu' herkuttelemaan. Sokerihumalassa on hyvä viettää Juhlaviikkoja. Tänään Huvilatelttassa Irinan & Laura Närhen yhteiskeikka, can't wait ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti